Contact

Ondernemerscentrum Roeselare

Spanjestraat 141, 8800 Roeselare (routebeschrijving zie verder hieronder)

T: 051 75 02 20

Heb je een concrete vraag? Neem dan contact op met :

Liederik Cordonni

Regiomanager Roeselare

E: liederik.cordonni@ocwest.be

T: 051 75 02 45 of 0479 22 19 18

 


 

ROUTEBESCHRIJVING: Ondernemerscentrum Roeselare

Met het openbaar vervoer:

– Het Ondernemerscentrum Roeselare bevindt zich op wandelafstand van het trein- en busstation van Roeselare (voor de uurregelingen van de treinen raadpleegt u best de website www.belgianrail.be). Voor de wandelroute vanaf het station (zie ‘te voet’)

Met de wagen:

– Neem de autosnelweg E403 (A17) richting Roeselare – Neem afrit 7 Roeselare-Izegem, Roeselare Haven/N382 – Sla rechtsaf naar de Graankaai – Op de 1ste rotonde neemt u de tweede afslag richting Graankaai – Bij de 2de rotonde neemt u de 3de afslag naar de Beurtkaai (terug langs het water) – Aan de lichten slaat u rechtsaf (Mandellaan) en vervolgens de 1ste straat linksaf – Zo komt u in de Spanjestraat.

U vindt het Ondernemerscentrum Roeselare / Vlaams Huis van de Voeding aan uw rechterkant, naast Brouwerij Rodenbach.

Te voet: (vertrekkend vanaf het station * 800 meter, 10 minuten)

Aan de achterkant van het station (bij de bushaltes) gaat u rechtsaf in de Sint-Hubrechtsstraat. Blijf deze volgen en u komt uit op de Spanjestraat. Volg links mee en ongeveer 300 meter verder vindt u het Ondernemerscentrum Roeselare / Vlaams Huis van de Voeding aan uw linkerkant, naast Brouwerij Rodenbach.

PARKEERMOGELIJKHEDEN:

Op 450 meter van het Ondernemerscentrum bevindt zich de O.L.V. markt – parking
(70 parkeerplaatsen).  Deze is te bereiken door verder te rijden in de Spanjestraat (waarbij het Ondernemerscentrum aan uw rechterzijde blijft) en de eerstvolgende straat (Sint-Hubrechtsstraat) rechtsaf te slaan en vervolgens opnieuw (Ommegangsstraat) rechtsaf te slaan.  Recht voor u vindt u de O.L.V. markt – parking.

Dichterbij bevinden er zich 2 kleinere parkings. Een eerste in de Spanjestraat, 200 meter voorbij het Ondernemerscentrum, aan dezelfde kant (40 parkeerplaatsen). De tweede in de Koornstraat (tussen huisnummers 100 en 112 (30 parkeerplaatsen).  Deze is te bereiken door de weg te volgen langs de O.L.V. markt, rechtsaf in de Bruanestraat en opnieuw rechtsaf de Korenstraat in.

Ook in de Mandellaan en de Langebrugstraat kan geparkeerd worden.

NIET PARKEREN: op de parking van de firma Rodenbach + parking feestzaal Ter Eeste !