Vergaderzaal huren


Het Ondernemerscentrum Oostende beschikt over 2 ruime vergaderlokalen, volledig uitgerust met de nodige faciliteiten om je klanten, collega’s of gasten in een aangenaam en professioneel kader te ontvangen.

De vergaderlokalen hebben elk een capaciteit tot 20 personen. Dankzij de flexibele wand kunnen de 2 zalen omgetoverd worden tot 1 grote seminarie- ruimte waar je minstens 40 personen kunt verwelkomen. De capaciteit ligt hoger wanneer de lokalen gebruikt worden voor een receptie, walking dinner of expositie.

Elke ruimte is uitgerust met aangepast meubilair voor multifunctioneel gebruik, draadloos internet, beamer, flipchart en schrijfbord.

In het Trefpunt, de horecazaak verbonden aan het Ondernemerscentrum, kan je genieten van een verzorgde lunch of een lichte maaltijd. Daarnaast verzorgt het Trefpunt alle catering tijdens je meetings, conferenties, … Dit gebeurt altijd in samenspraak met en op maat van de klant.


Als nieuw centrum wil het Ondernemerscentrum een trefpunt worden voor én met ondernemers. Daarom werden er gunstige voorwaarden gecreëerd om deze doelstelling te realiseren.

Per dagdeel betaal je € 55 (excl. btw) per vergaderruimte of € 105 (excl. btw) voor een dubbele ruimte. Je kan echter beroep doen op een kennismakings-, hoeveelheid- of partnerkorting.

Bekijk hier de beschikbaarheden en om online te reserveren.