Horecazaak Het Trefpunt

Horecaoproep: start je eigen zaak op in een Ondernemerscentrum!

01/06/2011

De Provincie West-Vlaanderen biedt je de kans om een eigen zaak op te starten in de horecazaak verbonden aan het Ondernemerscentrum in Ieper.

Elk Ondernemerscentrum wil een regionaal trefpunt worden van ondernemerschap en creativiteit en beschikt daarom over tal van vergaderruimtes en professioneel ingerichte werkruimtes voor startende ondernemers. Het aanbod wordt aangevuld met een volledig uitgeruste horecazaak waar zowel de aanwezige starters en de bezoekers van het ondernemerscentrum als het eigen opgebouwd cliënteel kan genieten van een informele babbel bij een verzorgde maaltijd of een drankje.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste (startende) horecaondernemer voor het Ondernemerscentrum in Ieper.

Voel je de kriebels om dit samen met ons uit te bouwen, stuur dan je deelnameformulier met jouw ideeën  voor de horecazaak naar tom.van_welden@west-vlaanderen.be  En misschien kan jij binnenkort van start gaan met je eigen horecazaak!

Alle kandidaturen worden onmiddellijk behandeld. Wanneer je geselecteerd bent voor de 2de ronde, wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek . Kijk hiernaast voor je deelnameformulier en bijkomende info per site! Vragen? Contacteer Tom Van Welden op het nummer 0497 05 18 70.

* Dit aanbod is geldig voor startende horeca-ondernemers die in één van de horecazaken gedurende hun beginjaren de nodige ervaring kunnen opdoen om vervolgens na een 3-tal jaar hun eigen werkplek te zoeken.