Protopitch 3.0 – lancering Boostpitch (pitchwedstrijd op 9 november in Mons)

In het kader van het lanceringsevent van het Interreg-project Protopitch 3.0, vond op 28 juni een persconferentie plaats bij Pictanovo in Tourcoing.

DSC_6572_web_paint

Dit was het moment voor de aankondiging van de lancering van ‘Boostpitch‘, een grensoverschrijdende pitchwedstrijd in de sector van de creatieve en culturele industrieën waarvan de eerstkomende editie doorgaat op 9 november in Mons.

Inschrijven voor deelname aan de wedstrijd kan tot en met 28 september door het indienen van een wedstrijddossier. Op basis van de ingediende dossiers wordt een preselectie van 30 finalisten gemaakt. Zij gaan vervolgens de ‘pitch-strijd’ aan op 9 november!

Meer info op de pas gepubliceerde Protopitch-website www.protopitch.eu