Ondernemerscentrum Kortrijk blaast 10 kaarsjes uit

Hires-OC Kortrijk-_MW27842

Het Ondernemerscentrum Kortrijk bouwt al tien jaar aan ondernemerschap. Anno 2017 is het basisconcept nog altijd identiek als een decennium geleden: een mix van letterlijk onderdak voor ondernemers, een inhoudelijk aanspreekpunt voor economie en een labo voor innovatie.

Op donderdag 18 mei werd de tiende verjaardag van het Ondernemerscentrum feestelijk gevierd. Niet alleen het Ondernemerscentrum werd voor de gelegenheid feestelijk aangekleed, maar ook de Leiestraat baadde in een groen-blauw kleedje. We startten de viering met een opendeur bij enkele huidige huurders en initiatieven. Bossuwé Brewing kon met hun proevertjes op heel wat belangstelling rekenen. Na het verrassende buffet van Gijs en Matteo in Eetcafé De 7 Zonden, herbeleefden we 10 jaar OCK aan de hand van interviews, getuigenissen en panelgesprekken, Piv Huvluv zorgde voor de ludieke noot. Na het aansnijden van een heuse verjaardagstaart, konden alle aanwezigen naar huis met een goodiebag, inclusief OC West Lego®-mannetje. Op naar de twintigste verjaardag!

De viering was tevens ook de lancering van de nieuwe actie ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’ waarbij alle Kortrijkse handelaars een katoenen herbruikbare zak aan hun trouwe klanten mogen uitdelen.

www.ikkooplokaal.be