Roadshow – Wettelijke Erkenning Ambachtsman – 30 november 2016

CAMPAGNEBEELD_ROADSHOW_ERKEND_VAKMAN-72HANDMADE IS WEER IN

Consumenten gaan meer en meer op zoek naar producten met een meerwaarde. Authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. ‘Handmade’ is weer volledig in. Met deze roadshow willen we dit vakmanschap en het creatief en artistiek talent in de verf zetten. We informeren u graag over een aantal erkenningen en labels (zowel federaal als regionaal) alsook initiatieven die voor u, als vakman, interessant kunnen zijn.

 

Datum:
Woensdag 30 november

Locatie:
Huis van de Voeding
Spanjestraat 141
B – 8800 Roeselare

Deelname aan deze workshop is gratis, maar inschrijven is verplicht.
Inschrijven kan tot 25 november via www.pomwvl.be.

CONTACT
Rebecca Verhaeghe, coördinator detailhandel – 0494 53 43 63
rebecca.verhaeghe@ocwest.be