Ondernemer met vragen? Westpunt komt naar u toe! – Oktober 2016

 

Logo Westpunt met visual

Beste West-Vlaamse ondernemer,

 

Westpunt (www.westpunt.be) is het provinciaal infopunt voor ondernemers, waar u als ondernemer altijd kan aankloppen met uw vraag. Tom en Bart, de accountmanagers van Westpunt, staan klaar om uw vraag snel en gericht te beantwoorden en samen met u oplossingen uit te werken. De Provincie West-Vlaanderen wil dit uniek economisch loket verder uitbouwen om u, als ondernemer, blijvend te ondersteunen.

 

Regionale contactdagen, oktober 2016

Westpunt organiseert verschillende regionale contactdagen verspreid over gans West-Vlaanderen. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw vraag en helpen we u graag verder. Onderstaand vindt u de data en de locaties van deze contactdagen. We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten op één van deze dagen in uw regio!

 

Een greep uit de vragen en/of problemen waarmee u bij Westpunt terecht kunt:

Ik wil mijn zaak uitbreiden of herlocaliseren, en weet niet of ik hiervoor een milieuvergunning moet aanvragen? Kan ik een kleine windturbine plaatsen op mijn terrein? Wat doe ik met een leegstaand bedrijfsgebouw? Ik ben een starter-ondernemer op zoek naar een ideale locatie. Waar kan ik begeleiding vinden als starter? Kan ik een beroep doen op de expertise van een hogeschool om een technisch probleem in mijn bedrijf op te lossen? …

 

Westpunt: contactdagen Najaar 2016

Westpunt lanceert in 2016 verschillende regionale contactdagen verspreid over heel West-Vlaanderen, waarbij u uw vraag kunt stellen tijdens een persoonlijk gesprek met Bart en Tom, de accountmanagers van Westpunt. Onderstaand vindt u de data en de locaties van deze contactdagen.

Data en locaties:

maandag 24/10/2016 in Kortrijk (Ondernemerscentrum Kortrijk, Leiestraat 22, 8500 Kortrijk)

dinsdagvoormiddag 25/10/2016 in Oostende (Ondernemerscentrum Oostende, Graaf de Smet de Naeyerlaan 4, 8400 Oostende)

dinsdagnamiddag 25/10/2016 in Brugge (Huis van de Bruggeling, Frank Van Ackerpromenade 2 – Stationsplein, 8000 Brugge)

woensdag 26/10/2016 in Roeselare (Ondernemerscentrum Roeselare, Spanjestraat 141, 8800 Roeselare)

donderdag 27/10/2016 in Ieper (‘t Werkpand Ieper, Dehemlaan 31, 8900 Ieper)

 

Interesse? Schrijf u snel in via www.pomwvl.be/westpunt-contactdagen-najaar2016

Inschrijven is mogelijk tot maandag 17 oktober 2016.

 

We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten op één van deze dagen in uw regio!

Meer weten over Westpunt?  www.westpunt.be | T 050 140 180