16/12/2015 – OndernemersPUB: steunmaatregelen & financiering

OndernemersPUB voor Ervaren doeners en Nieuwe durvers in BruggeFinancieel MGT_0

De OndernemersPUBs van Actie voor Starters geven jou de kans om bij te leren over een belangrijk facet van het ondernemen en zijn eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Programma:

  • 19u45: Onthaal met drankje
  • 20u00: Kom meer te weten over de steun- en financieringsmogelijkheden bij de opstart en/of uitbouw van je onderneming. Wat is de winwinlening, tax shelter en wat houdt risicokapitaal in? Is crowdfunding iets voor mij? Wat is het Participatiefonds Vlaanderen en welk soort kredieten bestaan er als je niet bij de bank terecht kan? Aan de hand van concrete voorbeelden word je wegwijs gemaakt in deze materie. Spreker: Iris Detavernier (Agentschap Ondernemen)
  • 21u00: Netwerkreceptie met unieke netwerkformule + infomarkt: met aanwezigheid van onze partners (Unizo, Syntra West, Voka, Starterslabo, Agentschap Ondernemen, Senior Consultants Vlaanderen) waar je terecht kan met al je vragen omtrent het ondernemerschap. Opnieuw hebben we een leuke netwerkformule voor je uitgewerkt. Tijdens de receptie voorzien we een fietskoets (dekentjes worden voorzien) waarin je je match van de avond beter leert kennen terwijl je ondertussen van een korte maar ontspannende rit geniet.
  • 23u00: voorzien einde

Locatie: Syntra West – Ten Briele 7 – zaal 9&10 – 8200 Brugge

 Inschrijven

TIP: Ben je nog een prestarter? Kom dan vooraf naar onze Start-up Talk