OndernemersPUB 28/09/2015: ‘The future is/as freelance’

OndernemersPUB 28/09/2015Samen met Actie voor Starters organiseert CreaLINK opnieuw een uiterst interessante en gratis sessie voor startende ondernemers. Op 28 september trekken we richting Roeselare met als thema:  ‘The future is/as freelance’

Programma:

  • 19u45: Onthaal met drankje
  • 20u00: ‘The future is/as freelance’ : Just-in-time, outsourcing, lean, … Het zijn begrippen waar zowel ‘corporate’ business mensen als trendy consumenten ons sinds de economische crisis mee om de oren slaan. Gevestigde ondernemingen moeten zich snel en wendbaar opstellen en vaak hun businessmodel aanpassen om competitief te blijven tegenover (startende) nichespelers. Kort op de bal spelen is de boodschap en freelance één van de oplossingen. Spreker: Herman Konings (trendwatcher)
  • 21u30: Netwerkreceptie + infomarkt: met aanwezigheid van onze partners, Unizo, Syntra West, Voka, Starterslabo, Agentschap Ondernemen en Senior Consultants Vlaanderen. Hier kan je terecht met al je vragen omtrent het ondernemerschap.

Locatie: Ondernemerscentrum Roeselare – Spanjestraat 141 – Roeselare

Inschrijven is verplicht, grijp deze kans dus snel en schrijf je als de bliksem in via deze link.ACTIE VOOR STARTERSlogobandV2