CreaLINK

Creatief talent voor mooie opdrachten gezocht

Het project CreaLINK is op zoek naar startende creatieve ondernemers om in team uitdagende ontwerpopdrachten aan te gaan. Deze komen zowel uit de private als de overheidssector en zullen uitbesteed worden aan geïnteresseerde deelnemers die samen met enthousiaste collega’s een CreaLINK wensen op te zetten.

Elke startende ondernemer uit één van de creatieve industrieën kan instappen in een CreaLINK. Voorwaarden: je bent minder dan vijf jaar opgestart met je eigen zaak en je beschikt over een actief ondernemingsnummer.

Tijdens het uitvoeren van de opdrachten word je in team op maat begeleid door de verschillende projectpartners.

Ben jij een creatieve startende ondernemer en wil je meer weten over CreaLINK en de bijhorende opdrachten? Surf dan naar www.crealink.be.